Veelgestelde vragen

Q: Waar kan ik alle informatie vinden die ik nodig heb en hoe kan ik contact opnemen met Travellers Autobarn?

A: Op onze website vindt u uitgebreide informatie over het kopen van een voertuig bij Travellers Autobarn. U kunt contact opnemen met onze vriendelijke en vakkundige verkoop- en reserveringsmedewerkers via e-mail, fax of per telefoon.

Q: Heb ik een speciaal rijbewijs nodig?

A: U mag reizen met een geldig internationaal rijbewijs of een actueel, geldig uit het land waar u woont. Een Engelse vertaling van uw rijbewijs kan nodig zijn.

Q: Hoeveel mensen passen er in ieder voertuig?

A: In Australië zijn autogordels verplicht. Het aantal personen dat in een auto past wordt bepaald door het aantal autogordels in een voertuig. Voor het besturen van/meerijden in een auto zonder autogordel en voor rijden met meer personen dan er autogordels zijn kunt u ter plekke een boete moeten betalen.

Q: Kan een kinderzitje worden geplaatst?

A: Kinderzitjes kunnen alleen worden aangebracht in bepaalde modellen . Travellerss Autobarn kan een kinderzitje dat voldoet aan de plaatselijke wetten bieden. U moet Travellers Autobarn informeren op het moment van de reservering als er een kinderzitje zal worden gebruikt in het voertuig, ongeacht of u uw eigen kinderzitje meebrengt, zodat de juiste installaties kan worden gemaakt .

Q: Kunnen we zomaar stoppen aan de kant van de weg?

A: Buiten de steden en op het platteland is het toegestaan maar vanwege gemeente wetten is het niet toegestaan ​​om te kamperen aan de kant van de weg in de steden . Australië heeft een uitgebreid netwerk van caravan parken in alle belangrijke toeristische centra en in de meeste steden. Travellers Autobarn heeft een samenwerkingsverband met Top Tourist Parks die gerechtigd elk van onze klanten tot 10 % korting. Ze bieden uitstekende recreatiefaciliteiten en natuurlijk hebben een prachtig douche en toilet faciliteiten . Ze hebben ook een voorziening voor u om het voertuig de stekker in elektriciteit. Er is gewoonlijk geen noodzaak om op voorhand te boeken, zelfs in het hoogseizoen. De geschatte kosten zijn $15 tot $20 per nacht .

Q: Hoe kom ik bij een Travellers Autobarn branche?

A: Ophalen en afleveren van voertuigen gebeurt bij onze branches. Ophalen en afleveren is je eigen verantwoordelijkheid.

Q: Hoeveel kost de benzine?

A: Indien u uit Europa komt, zult u de benzine hier redelijk betaalbaar vinden. Loodvrije benzine kost momenteel ongeveer $1,30-$1,40 in de grote steden en loodhoudende benzine en diesel kosten beide zo'n $ 0,05 meer. In meer afgelegen gebieden ligt de benzineprijs hoger als gevolg van vraag en aanbod. Echter zelfs in de meest afgelegen gebieden kost benzine nog ongeveer de helft van wat u in Europa betaalt.

Q: Hoe oud moet ik zijn om bij Travellers Autobarn te kunnen huren?

A: De minimum leeftijd voor alle bestuurders is 18, de maximale leeftijd is 75 jaar.

Q: Hoe werkt de borg/eigen risico voor verhuur voertuigen?

A: Elke verhuur voertuig vereist een borg, dat is ook het eigen risico voor dat voertuig . Het bedrag van de Bond wordt bepaald door u , en moet worden gedaan met een creditcard . Uw creditcard wordt vooraf geautoriseerd voor het juiste bedrag bij het ophalen van het voertuig - dit betekent dat het bedrag zal alleen worden bevroren op uw credit card voor maximaal 14 werkdagen. Als het voertuig is in goede staat en een volle tank brandstof wordt u niet geconfronteerd met alle andere kosten (behalve voor verkeersboetes die wij ontvangen vaak slechts 3 maanden na de inbreuk datum).

Q: Hoe kan ik mijn huurbedrag betalen?

A: Alle betalingen moeten worden voldaan en we accepteren contant geld, bank cheques, travellers cheques en credit cards.

Wij gebruiken Cookies om onze service te optimaliseren. Door het gebruiken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van Cookies. Voor meer informatie en het deactiveren kunt u ons privacy statement hier bekijken.

×