Onze Voordelen & Garanties

headofficeDe meeste mensen zeggen prijs te stellen op de geruststelling dat de wagen volledig nagekeken en onderhouden is voordat zij aan hun “Everest”-achtige uitdaging beginnen. Anderen stellen vooral prijs op de zekerheid van onze terugkoopgarantie en andere garanties. Weer anderen noemen de uitgebreide after-sales-support zoals de 24-uurs pechhulpverleningsdienst, ons netwerk van onderhoudsmonteurs door het hele land, informatie over de registratie, handige tips bij aankoop, enz. Wat uw redenen ook mogen zijn, Travellers Autobarn heeft letterlijk al duizenden bezoekers bijgestaan bij hun avontuur om rijdend Australië met al zijn verborgen schatten te verkennen

Onze Voordelen & Garanties

 • Terugkoopgarantie door heel Australië – het is de perfecte verzekering wanneer u aan het eind van uw reis moeite hebt om uw wagen te verkopen – verspil de laatste weken van uw vakantie niet aan het verkopen van uw auto – gebruik de terugkoopgarantie. We vertellen u precies hoeveel uw terugkoopbedrag is – als u hem particulier voor een hoger bedrag kunt verkopen moet u dat zeker doen.
 • 3 dagen 100% ‘niet-goed-geld-terug’ garantie – indien het voertuig in de eerste drie dagen daadwerkelijk en ernstig mechanisch defect is, krijgt u het hele aankoopbedrag terug. Indien wij het defect niet kunnen repareren bieden wij u een vervangende wagen tot dezelfde waarde aan of kunt al uw geld terugkrijgen.
 • 2 weken algehele garantie – mankementen die zich binnen de eerste 14 dagen voordoen zullen door ons in alle redelijkheid worden verholpen – onderdelen en arbeidsloon worden kosteloos verstrekt. Breng de wagen gewoon terug naar de vestiging waar hij gekocht werd en wij repareren hem – indien u zich binnen een afstand van 50 km bevindt zorgen wij zelfs voor de sleepwagen. Claimslimiet van toepassing
 • 5000 km motor- en versnellingsbakgarantie– indien de motor en versnellingsbak binnen de eerste 5000 km van uw reis vervangen dienen te worden, zal Travellers Autobarn de reparatie regelen en de kosten hiervoor in rekening nemen, ongeacht waar u zich bevindt! *(Bij aankoop van een terreinwagen dient u een 4WD-cursus gevolgd te hebben). Claimslimiet van toepassing
 • Try & Buy Scheme – Weet u het nog niet zeker? Huur de voordelige wagen van uw keuze gedurende maximaal 14 dagen en neem dan een besluit – de huurprijs wordt zelfs op het aankoopbedrag in mindering gebracht… Dit is een geliefde optie voor HiTop wagens die bij ons uit de verhuur komen.
 • TAB Drive Guide – alle benodigde informatie om uw voertuig rijdende te houden en toegang tot ons partnernetwerk.
 • Algehele mechanische inspectie en onderhoudsbeurt – al onze voertuigen zijn door erkende monteurs nagekeken en worden geleverd met een door de overheid aanbevolen ‘Roadworthy Certificate’ (certificaat van geschiktheid voor deelname aan het verkeer), dat in heel Australië erkend wordt.
 • Registratie & vernieuwing van registratie – wij helpen u om uw voertuig te registreren en zullen u adviseren omtrent de ideale registratieduur voor uw wagen.
 • Gegarandeerd eigendom – u koopt de auto, de auto is uw eigendom…
 • ‘Roadworthy Certificate’ (certificaat van geschiktheid voor deelname aan het verkeer) – alle wagens worden in de werkplaats grondig nagekeken en klaargemaakt voor de komende reis.
 • Lidmaatschap van pechhulpverleningsdienst– met één telefoontje door heel Australië hulp bij pech onderweg. U kunt NRMA rondom de klok bereiken en zij zullen iemand naar uw voertuig sturen om u te helpen.
 • GRATIS 1800-servicenummer – u kunt 7 dagen per week (tijdens kantoortijden) gratis bellen voor advies of voor hulp omtrent uw wagen. Onze servicemedewerkers hebben ervaring en kennis en weten met iedere situatie raad.
 • Toegang tot ons netwerk van betrouwbare onderhoudsmonteurs – meer dan 500 monteurs door heel Australië.
 • Third Party Property Insurance (WA Verzekering voor schade aan eigendommen) – wij raden u ten zeerste aan om Third Party Property Insurance af te sluiten. Kijk hier voor meer infomatie…
 • Kaarten, korting & kampeeruitrusting
 • Advies omtrent verkoop van uw voertuig aan het eind van uw reis – wij helpen u om uw wagen particulier tegen een hogere prijs te verkopen. Hoe hoger de verkoopprijs, hoe minder uw reis kost. Verder kunt u aanspraak maken op een Gold-lidmaatschap van Cars 4 Backpackers & een week GRATIS bij de Sydney Travellers Car Market.

Wij gebruiken Cookies om onze service te optimaliseren. Door het gebruiken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van Cookies. Voor meer informatie en het deactiveren kunt u ons privacy statement hier bekijken.

×