Backpacker Bestelwagens & Auto verkoop: veelgestelde vragen

Q: Waar kan ik alle informatie vinden die ik nodig heb en hoe kan ik contact opnemen met Travellers Autobarn?

A: Op onze website vindt u uitgebreide informatie over het kopen van een voertuig bij Travellers Autobarn. U kunt contact opnemen met onze vriendelijke en vakkundige verkoop- en reserveringsmedewerkers via e-mail, fax of per telefoon.

Q: Hoeveel mensen passen er in ieder voertuig?

A: In Australië zijn autogordels verplicht. Het aantal personen dat in een auto past wordt bepaald door het aantal autogordels in een voertuig. Voor het besturen van/meerijden in een auto zonder autogordel en voor rijden met meer personen dan er autogordels zijn kunt u ter plekke een boete moeten betalen.

Q: Heb ik een speciaal rijbewijs nodig?

A: : U mag reizen met een geldig internationaal rijbewijs of een actueel, geldig uit het land waar u woont. Een Engelse vertaling van uw rijbewijs kan nodig zijn.

Q: Is het voor mensen die geen inwoners van Australië zijn wettelijk toegestaan om een auto te bezitten in Australië?

A: Het is geen enkel probleem om als bezoeker aan Australië een auto te bezitten; u dient zich aan dezelfde regels te houden als de Australiërs.

Q: Moet ik reserveonderdelen meenemen voor de auto?

A: U kunt eventueel een paar slangen en riemen meenemen, maar als u weinig verstand heeft van auto's heeft u hier niet zoveel aan. Bij alle voertuigen krijgt u een pechhulpverleningsdienst, geldig door heel Australië en rondom de klok bereikbaar. Bovendien kunt u rekenen op de grootmoedigheid van de Australische bevolking om u een handje te helpen.

Q: Hoeveel kost de benzine?

A: Indien u uit Europa komt, zult u de benzine hier redelijk betaalbaar vinden. Loodvrije benzine kost momenteel ongeveer $1,30-$1,40 in de grote steden en loodhoudende benzine en diesel kosten beide zo'n $ 0,05 meer. In meer afgelegen gebieden ligt de benzineprijs hoger als gevolg van vraag en aanbod. Echter zelfs in de meest afgelegen gebieden kost benzine nog ongeveer de helft van wat u in Europa betaalt.

Q: Kan ik een overzicht krijgen van de auto's die te koop worden aangeboden?

A: Nee! De meeste mensen brengen minder dan 5% van hun Australische vakantie door in een terreinwagen. U bent goedkoper uit met de aankoop van een minder dure auto voor de 95% van de tijd dat u op verharde wegen rijdt en door een 4WD te huren voor uw tocht naar Fraser Island en Cape Tribulation waar u een 4WD nodig hebt.

Q: Can I get a list of cars for sale?

A: Het aanbod van tweedehands auto's bij Travellers Autobarn bestaat uit 40-60 voertuigen en met de meeste modellen zult u niet bekend zijn. Om uzelf tijd te besparen en om ervoor te zorgen dat u de juiste keuze maakt, raden wij u aan om een Boekings-/Informatieformulier in te vullen en aan ons te zenden. Wanneer wij alle feiten op een rijtje hebben kunnen wij uw zoektocht vergemakkelijken door u een selectie aan te bieden van voertuigen die geschikt zouden zijn voor uw reis.

Q: Wat gebeurt er als ik een auto koop via internet en hij me niet bevalt?

A: Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat u meteen de juiste keuze maakt, zelfs als u een auto ongezien koopt. Bovendien komt elke auto met een 3 dagen 'niet-goed-geld-terug' garantie. U kunt de eerste drie dagen beschouwen als proefrit. Als u niet tevreden bent, brengt u de auto terug en krijgt u het hele aankoopbedrag terug.

Wij gebruiken Cookies om onze service te optimaliseren. Door het gebruiken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van Cookies. Voor meer informatie en het deactiveren kunt u ons privacy statement hier bekijken.

×