Terugkoopgarantie

Of u er nu een jaar tussenuit gaat, op werkvakantie bent of gewoon lekker wilt relaxen op uw reis door Australië, onze terugkoopgarantie biedt de verzekering voor uw investering in de aankoop van een auto. Onze keiharde terugkoopgarantie wordt beschouwd als de beste in de business en bestaat uit een duidelijk, schriftelijk document dat u krijgt bij aankoop van uw auto.

Om aanspraak te kunnen maken op de terugkoopgarantie hoeft u slechts 7 dagen van tevoren uw terugverkoop aan ons door te geven; wanneer u dan uw auto bij ons komt inleveren heeft u binnen een uur een cheque in de hand. Is dat makkelijk of niet?

Waarom heb ik een terugkoopgarantie nodig?

  • U wilt niet de laatste 10 dagen van uw vakantie in Australië doorbrengen op een automarkt in een ondergrondse parkeergarage om te proberen uw auto te verkopen
  • In sommige periodes van het jaar kan het moeilijk zijn om uw auto te verkopen
  • In sommige perioden van het jaar zal de terugkoopgarantie hoger zijn dan het bedrag waarvoor u uw auto elders kunt verkopen
  • Sommigen mensen vinden het makkelijk om een auto te verkopen, anderen vinden het moeilijk
  • U heeft een document waarop staat wat uw wagen minstens waard is en u kunt zien of u hem voor meer kunt verkopen
  • Australië is enorm groot en het hoogseizoen is voor elke stad anders, wat van invloed is op hoe gemakkelijk u uw auto kunt verkopen

Terugkooptarieven

Onderstaande tabel geeft de terugkooptarieven bij benadering weer Het uiteindelijke bedrag zal tevens afhangen van de toestand waarin de wagen verkeert en of u zich aan de voorwaarden van de terugkoopgarantie heeft gehouden.

TIJDSDUUR TERUGKOOPTARIEF
Minder dan 3 maanden Nader overeen te komen(overweeg om te huren)
Tot 6 maanden 40% van het aankoopbedrag
Tot 12 maanden 30% van het aankoopbedrag

Terugkoopgarantie

De voorwaarden van de terugkoopgarantie zijn erg eenvoudig. De overeenkomst is erop gebaseerd dat wij, Travellers Autobarn, garanderen dat we uw voertuig van u zullen terugkopen voor ongeveer 30-50%. Afgezien van de carrosserie en de vooruit is de mechanische toestand van het voertuig bij inlevering NIET van invloed op de terugkoopprijs.

De kilometerstand of het aantal gereden kilometers is ook niet van belang voor berekening of uitbetaling van de terugkoopprijs. Het terugkooppercentage wordt voor vertrek afgesproken, dus u weet precies welk bedrag u kunt verwachten bij inlevering. Dit is een vaststaand en schriftelijk vastgelegd gegarandeerd terugkoopbedrag.

Wij verwachten dat u het voertuig in een zodanige staat houdt dat het geschikt blijft voor deelname aan het verkeer en dat u elke 5000 km een onderhoudsbeurt uitvoert. De kosten voor een onderhoudsbeurt zouden ongeveer $50 moeten bedragen voor alleen olie verversen bij 5000 km en mogelijk $150 of meer voor een grotere onderhoudsbeurt na 10.000 km.

Terugkoop garantie

Verzekering voor het geval het niet lukt uw wagen te verkopen of de goedkoopste manier om uw tijd optimaal te kunnen gebruiken.

Het voordeel van de terugkoopgarantie is dat u voor aanvang van uw reis weet wat uw minimum prijs is, waardoor u belangrijke beslissingen kunt nemen aangaande uw budget, en nog belangrijker, uw tijd.

De meeste mensen vinden het eenvoudig om hun auto voor meer dan de terugkoopprijs te verkopen, maar genoeg mensen hebben meer moeite om hun wagen te verkopen waardoor de terugkoopgarantie een geweldige zekerheid biedt.

De enige autodealer die een echte terugkoopgarantie biedt is Travellers Autobarn. Onze 30 tot 50% terugkoopgarantie is schriftelijk vastgelegd en gegarandeerd. Geen kleine lettertjes en geen addertjes onder het gras. Wij verwachten dat u het voertuig elke 5000 km laat onderhouden, wat u niet meer dan $50 zou moeten kosten, en dat u de wagen in goed werkende staat houdt, wat sowieso in uw eigen voordeel is. Het bewijs van het onderhoud na 5000 km is voor kopers ook een geruststelling wanneer de tijd komt om uw wagen te verkopen.

Terugkoop voorbeeld:

Ford Falcon Stationwagon 1998
Aankoopbedrag: AUD$4500
Terugkoopbedrag na 12 weken: 50% (AUD$2250)
Terugkoopbedrag na 6 maanden: 40% (AUD$1800)
Terugkoopbedrag na maximaal 12 maanden: 30% (AUD$1350)

Wij gebruiken Cookies om onze service te optimaliseren. Door het gebruiken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van Cookies. Voor meer informatie en het deactiveren kunt u ons privacy statement hier bekijken.

×