Camper- & Autoverkoop

Bent u een reis naar Australië aan het plannen en overweegt u om een voordelige auto of camper te kopen om mee te gaan trekken? Wilt u Australië van dichtbij meemaken, een ervaring die u altijd bij zal blijven? Wilt u de vrijheid om uw reis zelf in te kunnen delen en dingen op uw eigen gemak te doen? Dan is de aankoop van uw eigen auto of camper precies wat u zoekt!

Bij Travellers Autobarn helpen we al 20 jaar lang reizigers bij het verwerkelijken van hun Australische droom. Lees de volgende pagina’s op uw gemak door en laat onze ervaring u van nut zijn!

Stationcars

Zeer geliefd bij backpackers

De backpacker klassieker! Niets overtreft een Ford Falcon. Deze stationcar is te koop en perfect om budget vriendelijk te touren in Australie!

Meer
Bezoek ons Bel ons

Bestelwagen

Onze beroemde knusse knuffelhoek (bed en keuken)

Alle bestelwagens die wij te koop aanbieden kunnen worden uitgerust met onze beroemde knusse knuffelhoek (fotos hier). Perfect voor mensen die het comfort van een camper willen.

Meer
Bezoek ons Bel ons

Terreinwagens

De enige manier om de outback te ontdekken!

Op zoek naar het echte Australië? Avontuur? Adrenaline? De terreinwagen is de enige manier om de Outback te ontdekken!

Meer
Bezoek ons Bel ons

HiTop Campervans

Ex-verhuur Hi-top Campervan (2006 - 2009)

Travellers Autobarn heeft meer dan 20 Toyota Hiaces te koop! Deze campervans zijn ontzettend betrouwbaar en goed onderhouden. De meeste eer komt toe aan Toyota, maar wij houden ze bovendien nauwgezet bij want dat is snel terugverdiend.

Meer
Bezoek ons Bel ons

Het is uw vakantie en dan is het is heerlijk om te kunnen doen wat u zelf wilt, waar u dat wilt en hoe u maar wilt! En als u in uw eigen auto rijdt, hebt u per slot van rekening zelf het heft in handen en maakt u uw eigen unieke vakantieavontuur.

Ontdek besloten stranden, ongerept natuurschoon en bizarre grappige plekken waar u met de bus gewoonweg nooit zou zijn gekomen. En wanneer u weer toe bent aan de gemakken van de bewoonde wereld, rijdt u terug naar de steden en stadjes waar u kunt genieten van de warme gastvrijheid van de plaatselijke bevolking.

SPECIALE AANBIEDING – Twee nachten GRATIS accommodatie!

Twee nachten gratis accommodatie in een hostel en worden opgehaald van het vliegveld bij aankomst wanneer u voor aankomst een aanbetaling doet bij aankoop van een voertuig!

 

Wij gebruiken Cookies om onze service te optimaliseren. Door het gebruiken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van Cookies. Voor meer informatie en het deactiveren kunt u ons privacy statement hier bekijken.

×